RuggeSteuntje

Een thuis retraite om bij je eigen energie te blijven

Wat leuk dat het pakket RuggeSteuntje in jouw handen is gekomen. De inhoud van dit pakket heeft een weldadig effect op zowel lichaam als geest. Laat de producten je rust en ontspanning brengen voor zowel jezelf, je partner en/of je kind. Neem bewust de tijd om onderstaand ritueel ’s avonds, voor het slapen gaan, toe te passen en je zo af te wikkelen van prikkels van de dag. De uitleg hieronder over de producten zal je helpen om een volledig ontspanmoment voor jezelf te creëeren.

Heel veel me-time plezier toegewenst!

De producten uit het pakket kunnen voor zowel jou, als je partner (zelfs zwangere dame) of kind gebruikt worden

Kamille thee

Begin je ontspanningsritueel met een kalmerend kopje kamille thee. Het op dagelijkse basis kamillethee drinken kent o.a. de volgende voordelen:

Ondersteunende olie

De geurende olie waar gebruik van gemaakt wordt in dit pakket is de Frankincence. Deze geur is te omschrijven als warm, houtachtig en zoet. Alhoewel het mogelijk niet direct voor iedereen een aangename geur is, is de werking ervan heilzaam. Zo zorgt het voor een opwekkende geest en een verdiepende ademhaling. Ook brengt deze wonder olie een emotionele balans en brengt kracht en zelfvertrouwen. Breng de olie aan op je kruin om prikkels van buitenaf te verminderen, op je hart voor kracht.

Magnetische steen

Sodaliet* is een steen die o.a. rust en vrede brengt. Het heeft een gunstig effect op het eerlijk en oprecht uiten van je mening en emoties. Vandaar dat deze steen ook op de keel wordt gelegd. Het brengt verlichting (ook bij hoofdpijn), bevordert spiritualiteit en wijsheid. Bij langdurig gebruik van de steen, helpt het je op je pad om jezelf te zijn en trouw te blijven aan alles waar jij voor en achter staat. Mocht je graag wat meer objectiviteit en creativiteit in je leven wensen, dan ook helpt deze krachtige steen* jou dit te ontwikkelen.

Zorgenpoppetje

Er is een legende in de hooggelegen bergdorpjes van Guatemala. Wanneer je zorgen of problemen hebt, kun je dat aan het zorgenpoppetje vertellen. Voordat je naar bed gaat vertel je jouw zorgen of problemen aan het zorgenpoppetje, daarna leg je deze onder je kussen. Terwijl je slaapt zorgt het zorgenpoppetje ervoor dat je problemen verdwijnen. Dit poppetje is niet alleen voor volwassenen die overprikkeld zijn, maar juist ook geschikt voor kinderen die problemen ervaren met slapen.

*Let op dat je voordat je de krachtige edelsteen gebruikt deze eerst een nacht goed reinigt onder de helende en reinigende werking van het Maanlicht. Deze steen is niet geschikt voor reiniging onder water!

Heb je een andere steen in je pakket dan de sodaliet (blauw), scroll dan naar beneden om de helende werking van die steen te ontdekken.

Luistermeditatie

Relaxte bodyscan voor rust en balans

Mediteer en luister mee op Spotify

Klik op het Spotify icoontje hieronder om naar het ‘Connect with (your) nature’ kanaal te gaan!

Geef het RuggeSteuntje cadeau!

Voor als jij iemand anders dezelfde ervaring gunt als dat jij hebt met dit pakketje

Omdat ik eerlijke prijzen hanteer, kan ik helaas geen korting geven. Wat ik wel kan doen is het verzenden van het RuggeSteuntje een persoonlijke touch geven door jou de mogelijkheid te geven een Lovenote achter te laten op het etiket van het pakketje. Als jij het pakketje middels de knop hieronder aanschaft, kun je aangeven aan wie en van wie het pakketje komt, maar ook kun je er een persoonlijke boodschap van maximaal 3 regels op achter laten.

Als je het adres doorgeeft van diegene aan wie jij dit pakketje wilt zenden, dan zorg ik dat deze goed aankomt.

Helende kracht edelsteen

Amethist

De helende kracht van de Amethist wordt met name geroemd vanwege het feit dat deze verkrampingen verzacht en zelfs voorkomt. De steen werkt zeer verlichtend bij spanningshoofdpijn, migraine of slapeloosheid. De spanning kan doorslaan naar de nek en de schouders en ook daar brengt de Amethist verlichting en verzachting.
Daarnaast staat de amethist ook voor een rijk leven en biedt een nuchtere kijk op zaken.

Rozenkwarts

Deze liefdessteen zoals de rozenkwarts ook wel wordt genoemd, heeft een openend effect op het hart. Dit bevordert het ontvangen en geven van liefde, harmonie en zelfacceptatie. Daarnaast trekt het liefdevolle relaties en vriendschappen aan en heeft het een helend effect op diverse organen.
Let erop dat de steen wat kan verkleuren zodra deze aan de zon blootgesteld wordt. Dit kan geen kwaad voor de werking van de steen.