Samensmelting

Tijdens deze groepsbijeenkomsten, die ik graag samensmeltingen noem, is er ruimte om volledig jezelf te zijn. Unapologetically jezelf, oftewel, volledig je ruimte innemen zonder je te hoeven verontschuldigen, uit te leggen of verantwoorden. Je hoeft alleen maar te Zijn, en je over te geven aan datgene wat er ontstaat in het moment (door co-creatie). Ontmoet jezelf en de ander in een setting waar ontspanning, rust, niks doen, iets doen, ademhaling, meditatie, dans, zang, muziek, mantra’s (zingen), yoga, vrijheid en de natuur(elementen) centraal staan. In het moment zal zichtbaar worden wat dienend is voor de groep en de individuen die daar onderdeel van uitmaken.

Hoe de samensmelting ook gaat lopen, je komt er altijd uit als een herboren mens met nieuwe inzichten, energie, kracht, een beter bewustzijn en optimale verbinding met jezelf. Dit werpt direct zijn vruchten af in je alledaagse leven.

Middels aanmelding via de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de laatste updates rondom datum, tijd en locatie van de nieuwe samensmelting. Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder. Je ontvangt dan de naast de laatste updates en data over events en dergelijke ook informatie en tips om je energie uitgelijnd te houden.

Om het effect van de samensmelting vast te houden, raad ik je aan op regelmatige basis (1 van) de meditaties van mijn podcastkanaal op Spotify te beluisteren.