Hernieuwde kennismaking met jezelf

Zowel de seizoens- en thema groepswandelingen als de retraites zijn gericht op bewustwording, energie (zowel in- als ontspanning), teambuilding en plezier en worden altijd in een natuurrijke omgeving georganiseerd. De reden hiervoor is dat de kracht die schuilt in de natuur ervoor zorgt dat wij als mens een meer zuiver, authentiek samenzijn ervaren met onszelf en onze omgeving. Ga het avontuur aan voor een hernieuwde kennismaking met jezelf en een transformatie van jouw identiteit om zo de wereld met een open hart, vanuit jouw ware zelf, verbinding en liefde tegemoet te treden. Boek een seizoens- of themawandeling om te onderzoeken hoe jij je verhoudt ten opzichte van jezelf en je omgeving in de wisselende omstandigheden van het leven of het betreffende seizoen. Tijdens het samenzijn met de groep wordt er ruimte gegeven aan wat er mag ontstaan in dat moment. Oefeningen, gesprekken, vragen, verbinding, emoties van welke aard, stilte en ergens bij stilstaan, alles is goed. Met onze zintuigen ervaren en beleven we en ontvangen we boodschappen uit de natuur. Een wandeling is een eerste andere kennismaking met jezelf. Door een meerdaagse retraite te beleven, maak je een verdiepingsslag in hetgeen je beleefd hebt tijdens de wandeling.

De groepswandelingen en retraites, vanaf 12 personen, worden op maat gemaakt en kunnen geboekt worden door zowel zakelijke als privé klanten. Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden.

Themawandelingen

Fall release

Snuif de frisse herfst geuren op, vertraag laat los en neem de kleuren van dit seizoen in je op om ook je mentale gezondheid te bevorderen.

Winter quitness

Verdiep, vertraag, keer naar binnen en maak contact met de stilte in jezelf en om je heen, in de natuur. Loop met blote voeten door de sneeuw als die er ligt.

Spring vibez

Zing mee met de vogeltjes, dans, speel, lach, spring, doe datgeen wat jou uit de winterperiode doet ontwaken. Geniet van alles wat tot bloei komt en zich laat zien.

Summer breeze

De natuur is in volle pracht en praal en straalt in alle opzichten. De warmte van de zon kan helend voor je werken als je haar stralen toelaat.

Meerdaagse retraites

1 Daagse 'Lovin energies'

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lift up your energy

Aansluiten bij WB Lightworks brengt jou de volgende ervaringen