LICHAAM EN ZIEL ALS KOMPAS

(Be) leef je energie!

(Be) leef je energie!

Omdat ik er heilig in geloof dat ieder mens uniek is en een volledig eigen energie kent, richt ik mij met name op de innerlijke potentie en het zelfhelend vermogen van de mens waarbij (be) leven van jouw eigen waardevolle lichaam en levensenergie volledig centraal staat.

Hoe kan innervibez jou ondersteunen

Omdat ik invoelend werk, kan ik vrij rap een ander ‘lezen’ en zien waar zijn of haar energie nog beter kan gaan stromen/geoptimaliseerd kan worden.
 
Met dit ‘lezen van de ander’, of beter gezegd, het natuurlijke vermogen hebben om te observeren, kom ik al snel tot de kern van wat er in iemands binnenwereld af speelt en leg ik mijn vinger op positieve en minder positieve aspecten van iemand (s binnenwereld).
 
Dit kan uiteraard best als intens of confronterend ervaren worden, maar als je jezelf openstelt voor in feite alle aspecten in en van jou zelf en bereid bent om verder te kijken dan de eerste reactie, dan kan ik jou helpen jouw energie te balanceren en jou naar hogere hoogtes brengen.
 
De combinatie van natuur, beweging, stilte of juist klank, zang, dans, meditatie- of ademhalingsoefeningen draagt bij aan een hogere energie, of trillingsfrequentie. Ook bevordert het de innerlijke ontwikkeling of transformatie tot een meer uitgebalanceerde versie van jou zelf.
 
Door de natuur te gebruiken en alle zintuigen aan te spreken ga je uit je hoofd. Door fysieke en mentale beweging gaat de algehele energie meer en meer stromen.
Je komt (weer terug) in contact met je lichaam en de wijsheid daarvan.
 
Wetende dat alle ervaringen van het leven of alles wat je  tegenkomt op jouw pad, en jouw geest misschien wel bestempeld heeft als goed, fout, niet fijn of juist heel fijn, zeer waardevolle informatie of inzichten bevat voor de verdere groei.
 
 
Waardoor we leren dat tegenslagen een enorm potentieel zijn om het bewustzijn te vergroten, meer compassie en begrip voor jezelf en je omgeving te vergaren en ook om jouw persoonlijke energie positief te bewaken. Je weet precies weer wat je wel of niet graag wilt in het leven.
 
Daarnaast kunnen dieren, bomen en alles wat letterlijk en figuurlijk op het pad verschijnt van waardevolle betekenis zijn voor de stappen vooruit en de verhoging van jouw energie. 
Alles is allang aanwezig, ik ben er slechts  om jou te helpen herinneren wie jij ten diepste bent en waar je aandacht naartoe mag gaan, jouw prachtig krachtige eigen, unieke zelf en energie.

Omarm jezelf en heb je lief zoals je dat voor een geliefde zou doen, zorg voor jou zoals een moeder voor haar kind en sta voor jou zoals een vader voor zijn kind zou doen.

 
Door mijn eigen jarenlange leer- en ontwikkelingspad op het gebied van bewustZijn, spiritualiteit, mentale en fysieke vitaliteit, voel ik mij bevoorrecht dat ik ook al jarenlang vanuit deze achtergrond en kennis met anderen op hun levenspad mag meelopen om de persoonlijke energie te versterken en bewustzijn in het moment te creëren en te behouden.

Hoe mooi is het om niemand minder te beleven dan jij als persoon!

 

Optimalisatie van jouw energie!

Jouw pure zelf als kompas

De meeste belevingen geef ik in de natuur en geheel in een unieke universele afstemming van jouw eigen pure energie.
 

Het vertrekpunt van een beleving binnen innervibez is dat ik uitga van de al geheelde en (zelf)liefdevolle persoon in jou. Ik overstijg het menselijk ego en maak contact met jouw innerlijke Ziel en Hogere Zelf. En leer jou dit ook te gaan doen, zodat jij je eigen Guru of Muze wordt. 

Waarom innervibez?

 

Voeg je koptekst hier toe

Ik nodig je uit om jezelf volledig open te stellen voor de bewegingen die jouw lichaam wilt maken zodra we ons op de innerlijke (levens-) energie richten. Je zult zien, dat wanneer je dat doet, er beweging komt op diverse niveaus, dus niet alleen fysiek maar ook mentaal, spiritueel en energetisch.

Jouw eigen, authentieke en unieke ik kan meer en meer de ruimte innemen. Jouw eigen persoonlijkheid zal door alle sluiers, maskers, heen breken waardoor je ervaart dat je allang genoeg bent zoals en wie je bent. Maar ook, er komt rust, licht, richting, focus, liefde voor jezelf en meer bewustwording.

Ben jij klaar om jouw leven in te richten naar jouw hoogste en diepste levensvreugde?

Voordelen 1 op 1 mentorship

Voordelen 1 op 1 mentorship

Wat brengt het jou?

Door jezelf te ont-moeten en dus met name de beweging te maken van Doen naar Zijn, geef je ruimte aan stagnerende, vastzittende en zelfs blokkerende energie in je lichaam en geest.

Hierdoor ontwikkel je niet alleen een beter begrip maar ook meer zachtheid en liefde voor je lichaam, gedragingen en uitingen

Zet hier je eerste stap

Zet hier je eerste stap

Hoe werkt het?

Persoonlijke kennismaking

1 op 1 mentorship

  • Tijdens deze eerste vrijblijvende kennismaking via Zoom, onderzoeken we of er een zogeheten klik is over en weer. Ik luister naar waar je tegenaan loopt op dit moment in jouw leven en onderzoek welke behoefte er is om het contact met en in jouw lichaam te optimaliseren of te herstellen.
  • Hoe ziet een traject eruit?
  • Omdat ieder mens uniek is, is dit traject volledig afgestemd op jou en uitgelijnd met jouw persoonlijke en unieke Zielepad. Tijdens de kennismaking, maar ook tijdens de sessie zelf, krijg ik intuïtief door wat er voor jou op dat moment nodig is. Dit vergt dan ook wel wat flexibiliteit naar het proces en de stappen die gezet worden. En weet ook dat het pad van de Ziel niet altijd het pad is wat je ego of jij als mens zijn zou willen, maar uiteindelijk is het pad van de Ziel het beste uitgelijnde pad. Globaal gezien vind de begeleiding veelal plaats in de natuur en/of online en via opdrachten voor thuis.
  • Tijdstip, duur en frequentie
  • Ook hier geldt dat het traject volledig afgestemd wordt op jouw hulpvraag, behoeften en het, voor jouw Ziel, unieke, te volgen pad. Globaal genomen zou een traject 3 maanden kunnen duren, dit omdat dan de meeste veranderingen tijd krijgen om te integreren in het leven en te kunnen rijpen.
  • Prijs
  • Uit ervaring blijkt dat de duur van de sessies per keer uiteenlopend zijn van 1,5 tot soms zelfs wel 3 uur. Dat is dan ook de reden dat ik een basis startpakket van 5 uur deelname hanteer. Dit pakket bedraagt in totaal €555. Dit bedrag kan in een keer betaald worden, maar mag ook in 3 termijnen van €195.
30 minuten kennismaking

Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen

Stef Boekel, Marketplace Distri
“Wanda is oprecht geïnteresseerd, heeft ruime vakkennis en jarenlange ervaring. Het was mij snel duidelijk, dat Wanda de kwaliteiten bezit om mensen verder te helpen. Daarnaast heeft ze ook een prettige persoonlijkheid met humor.“
Cristel Zwart, Random Creatives
“Wanda heeft een hele fijne energie om mee te werken. Ze heeft een goede visie die ze duidelijk overbrengt. Ze denkt mee en is heel flexibel. Fijn om mee samen te werken!“
Tine Spronkmans, Ondernemer 'Boost in Valencia'
“Wanda ervaren als een zeer kundige en energieke trainer bij Weleda. Haar manier van trainen zorgde ervoor dat er een grote betrokkenheid en interactie was vanuit de groep. Ze heeft ons veel praktische tips mee gegeven om de demonstraties als ambassadrice voor Weleda nog effectiever uit te voeren. Ik heb Wanda ervaren als een authentieke en warme vrouw.“
Jon Otten, De Verbouwer
“Wanda is een fijne, betrokken collega. Werkt zelfstandig, denkt goed mee in optimalisatie en staat ook open voor feedback als het om haar eigen bijdrage gaat. Is flexibel als zij daarmee kan helpen en is altijd positief ingesteld. 👍“
Anke Loijens, Weleda
“Wanda is een zeer emphatisch en betrokken trainer en facilitator. Deelnemers voelen zich echt gehoord en gezien!“
Linda Pronk, Pearl Opticiens
“Wanda is een mooi en warm persoon, heeft veel humor en is altijd enthousiast. Door de wandelcoaching sessies heeft ze mij in laten zien hoe belangrijk het is om te voelen en te mogen vertrouwen op mijn intuïtie. Het voelde altijd zo vertrouwd en ik merkte dat ik zo contact kon maken met diepere verbindingen in mezelf. Doordat Wanda mij vaak goed aanvoelde, durfde ik mezelf ook steeds meer open te stellen. Wanda zorgt voor een fijne samenwerking waarin je echt gezien wordt.“
Nicolai Versloot, Mountain Engineer for single quantum
“Wanda is een heel bijzonder wezen. De energie/aura die ze bij zich draagt is krachtig, intens, aanwezig, direct. Naarmate ik haar beter leerde kennen zag (en voelde) ik ook haar kwetsbaarheid, haar liefde en zorg. De contactmomenten die ik met haar heb gehad zijn enorm voedend op vele vlakken, en hoe verder ik kom op mijn pad, des te meer ik dat me realiseer. De inzichten en wijsheid die ze deelt klikken, zie ik soms pas een jaar later. De energie die ze je geeft is echter direct voelbaar. Energetisch en qua helderziendheid/heldervoelendheid heeft ze een chirurgische precisie. Dat betekent dat ze op diepere lagen voelt dan ik vaak zelf kan voelen. Doordat ze hier woorden aangeeft, opent ze gedachtepaden (en gevoelspaden) voor me. Ze weet het op een zeer constructieve manier te brengen: oordeelloos èn heel duidelijk – ik noem dit de ‘zoete confrontatie’. Ik voel me gezien door Wanda (op meerder lagen) en daarom voel ik me veilig en vertrouwd bij haar, waardoor mijn schildjes naar beneden zakken, en ik wel naar mijzelf moet kijken. Haar intellectuele scherpzinnigheid maakt haar compleet in het product dat ze aanbiedt – het theoretische onderricht, de kracht van taal, en inzicht in spiegelen en projectie maakt dat ze zeer begrijpelijk en helder is. Ook is ze heel zuiver: ze gooit niet haar eigen processen bij je over de schutting – ze voelt daarom heel clean. Het mooiste is dat ze gewoon haarzelf is en ze zich niet opstelt als therapeut of teacher. Ze heeft humor, en de dagen met Wanda zijn echt genieten.“
Patricia Korssen, Keto Expert - Uitgever Keto Magazine - NLP Master & Coach
“Wanda's stem is een auditieve streling! In de diverse sessies die ik bij haar heb gevolgd werd ik meegenomen in vervoering door haar stem en klankschalen. Even weg van het hier en nu, even alles vergeten. Haar stem en methodiek nemen je mee in een mooie meditatie waardoor je mind even tot rust kan komen. Voeg daar een les yoga van Wanda toe en ook je lichaam krijgt alle aandacht om te rekken en ontspannen. Ik heb al meerdere keren uitgeroepen dat Wanda dit voor haar beroep zou moeten doen op een mooie plek die bij haar aansluit.“
Tim Karelse
"Sinds de eerste kennismaking met yoga (ik dacht dat het altijd een beetje zweverig was), ben ik verliefd geworden. Het is heerlijk inspannend zonder last van gewrichten. Het houdt mijn ‘kantoor’-lichaam fit en flexibel en het is heel erg toegankelijk om mee te beginnen, maar blijft uitdagend genoeg als je wat verder bent. Wanda neemt je mee in haar bijzondere lessen en oefeningen en biedt voldoende afwisseling om niet te ‘standaard’ te worden. Ook de alternatieve houdingen zijn een verademing als het even niet lukt. Namasté!“
Previous slide
Next slide