LICHAAM EN ZIEL ALS KOMPAS

Ontdek jouw zelfhelend vermogen en je innerlijke portentie. Zo leer jij jouw unieke blauwdruk en potentie kennen en weet je precies de juiste stappen te zetten in jouw leven

Hoe kan innervibez jou ondersteunen

Omdat ik intuïtief en invoelend werk, kan ik vrij rap een ander ‘lezen’. Door dit natuurlijk observerend vermogen kom ik al snel tot de kern van wat er in iemands binnenwereld speelt en waar mogelijk energie onnodig wegvloeit.
 
De meeste mensen die ik afgelopen jaren heb mogen begeleiden, hebben mij teruggegeven dat ze, nog voordat ze mij ontmoette, jaren lang therapie volgden wat heel helpend was, alleen dat ze bij mij in een aantal sessies echt veel meer stappen vooruit hebben weten te zetten.
 
Dit is natuurlijk een compliment, maar vooral een groot voordeel, want ik kan direct zien waar de energie van de ander nog beter kan gaan stromen of geoptimaliseerd kan worden.
 
Daarbij is het ook van belang te realiseren dat hetgeen ik doe vrij intens kan zijn voor velen. Daarom ben ik er ook niet voor iedereen.
Ik ben er voor jou als jij werkelijk klaar bent voor een transformerend proces in jouw leven en niet bang bent om alles in en van jezelf volledig aan te kijken en de eventuele donkere stukken van jezelf om te willen zetten naar iets positiefs.
 
De combinatie van natuur, beweging, stilte of juist klank, zang, dans, meditatie- en ademhalingsoefeningen dragen bij aan een betere energie. Ook bevordert het de innerlijke ontwikkeling waarbij je de transformatie maakt tot een meer uitgebalanceerde versie van jou zelf.
 
Door de natuur te gebruiken en alle zintuigen aan te spreken ga je uit je hoofd. Door fysieke en mentale beweging gaat de algehele energie meer en meer stromen.
Je komt (weer terug) in contact met je lichaam en de wijsheid daarvan.

Ben jij klaar om jouw leven in te richten naar jouw hoogste en diepste levensvreugde?

Het vertrekpunt van de 1 op1 begeleiding is dat ik uitga van de volledige potentie van jou als persoon, mens, Ziel. Ik zie de geheelde en liefdevolle persoon in jou en verwijder eventuele diepe blokkades of trauma patronen uit jouw hele wezen. Dit doe ik door onder andere de toepassing van Reiki en Kundalini technieken. Ik overstijg het menselijke ego en maak contact met jouw innerlijke Ziel en Hogere Zelf. Hierbij laat ik mij bijstaan door jouw en mijn spirituele team, de hulpgids, en de Engelen. En het mooiste is, ik leer jou dit ook te gaan doen zodat je mij niet meer nodig hebt en jij je eigen teacher wordt.

(Be) leef je energie

Ik nodig je uit om jezelf volledig open te stellen voor de bewegingen die jouw lichaam wilt maken zodra we ons op de innerlijke (levens-) energie richten. Je zult zien, dat wanneer je dat doet, er beweging komt op diverse niveaus, dus niet alleen fysiek maar ook mentaal, spiritueel en energetisch.

Jouw eigen, authentieke en unieke ik kan meer en meer de ruimte innemen. Jouw eigen persoonlijkheid zal door alle sluiers, maskers, heen breken waardoor je ervaart dat je allang genoeg bent zoals en wie je bent. Maar ook, er komt rust, licht, richting, focus, liefde voor jezelf en meer bewustwording.

Voordelen 1 op 1 mentorship

Voordelen 1 op 1 mentorship

Wat brengt het jou?

Door jezelf te ont-moeten en dus met name de beweging te maken van Doen naar Zijn, geef je ruimte aan stagnerende, vastzittende en zelfs blokkerende energie in je lichaam en geest.

Hierdoor ontwikkel je niet alleen een beter begrip maar ook meer zachtheid en liefde voor je lichaam, gedragingen en uitingen

Zet hier je eerste stap

Zet hier je eerste stap

Hoe werkt het?

Persoonlijke kennismaking

1 op 1 mentorship

  • Tijdens deze eerste vrijblijvende kennismaking via Zoom, onderzoeken we of er een zogeheten klik is over en weer. Ik luister naar waar je tegenaan loopt op dit moment in jouw leven en onderzoek welke behoefte er is om het contact met en in jouw lichaam te optimaliseren of te herstellen.
  • Hoe ziet een traject eruit?
  • Omdat ieder mens uniek is, is dit traject volledig afgestemd op jou en uitgelijnd met jouw persoonlijke en unieke Zielepad. Tijdens de kennismaking, maar ook tijdens de sessie zelf, krijg ik intuïtief door wat er voor jou op dat moment nodig is. Dit vergt dan ook wel wat flexibiliteit naar het proces en de stappen die gezet worden. En weet ook dat het pad van de Ziel niet altijd het pad is wat je ego of jij als mens zijn zou willen, maar uiteindelijk is het pad van de Ziel het beste uitgelijnde pad. Globaal gezien vind de begeleiding veelal plaats in de natuur en/of online en via opdrachten voor thuis.
  • Tijdstip, duur en frequentie
  • Ook hier geldt dat het traject volledig afgestemd wordt op jouw hulpvraag, behoeften en het, voor jouw Ziel, unieke, te volgen pad. Globaal genomen zou een traject 3 maanden kunnen duren, dit omdat dan de meeste veranderingen tijd krijgen om te integreren in het leven en te kunnen rijpen.
  • Prijs
  • Uit ervaring blijkt dat de duur van de sessies per keer uiteenlopend zijn van 1,5 tot soms zelfs wel 3 uur. Dat is dan ook de reden dat ik een basis startpakket van 5 uur deelname hanteer. Dit pakket bedraagt in totaal €555. Dit bedrag kan in een keer betaald worden, maar mag ook in 3 termijnen van €195.
30 minuten kennismaking

Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen

Stef Boekel, Marketplace Distri
“Wanda is oprecht geïnteresseerd, heeft ruime vakkennis en jarenlange ervaring. Het was mij snel duidelijk, dat Wanda de kwaliteiten bezit om mensen verder te helpen. Daarnaast heeft ze ook een prettige persoonlijkheid met humor.“
Cristel Zwart, Random Creatives
“Wanda heeft een hele fijne energie om mee te werken. Ze heeft een goede visie die ze duidelijk overbrengt. Ze denkt mee en is heel flexibel. Fijn om mee samen te werken!“
Tine Spronkmans, Ondernemer 'Boost in Valencia'
“Wanda ervaren als een zeer kundige en energieke trainer bij Weleda. Haar manier van trainen zorgde ervoor dat er een grote betrokkenheid en interactie was vanuit de groep. Ze heeft ons veel praktische tips mee gegeven om de demonstraties als ambassadrice voor Weleda nog effectiever uit te voeren. Ik heb Wanda ervaren als een authentieke en warme vrouw.“
Jon Otten, De Verbouwer
“Wanda is een fijne, betrokken collega. Werkt zelfstandig, denkt goed mee in optimalisatie en staat ook open voor feedback als het om haar eigen bijdrage gaat. Is flexibel als zij daarmee kan helpen en is altijd positief ingesteld. 👍“
Anke Loijens, Weleda
“Wanda is een zeer emphatisch en betrokken trainer en facilitator. Deelnemers voelen zich echt gehoord en gezien!“
Linda Pronk, Pearl Opticiens
“Wanda is een mooi en warm persoon, heeft veel humor en is altijd enthousiast. Door de wandelcoaching sessies heeft ze mij in laten zien hoe belangrijk het is om te voelen en te mogen vertrouwen op mijn intuïtie. Het voelde altijd zo vertrouwd en ik merkte dat ik zo contact kon maken met diepere verbindingen in mezelf. Doordat Wanda mij vaak goed aanvoelde, durfde ik mezelf ook steeds meer open te stellen. Wanda zorgt voor een fijne samenwerking waarin je echt gezien wordt.“
Nicolai Versloot, Mountain Engineer for single quantum
“Wanda is een heel bijzonder wezen. De energie/aura die ze bij zich draagt is krachtig, intens, aanwezig, direct. Naarmate ik haar beter leerde kennen zag (en voelde) ik ook haar kwetsbaarheid, haar liefde en zorg. De contactmomenten die ik met haar heb gehad zijn enorm voedend op vele vlakken, en hoe verder ik kom op mijn pad, des te meer ik dat me realiseer. De inzichten en wijsheid die ze deelt klikken, zie ik soms pas een jaar later. De energie die ze je geeft is echter direct voelbaar. Energetisch en qua helderziendheid/heldervoelendheid heeft ze een chirurgische precisie. Dat betekent dat ze op diepere lagen voelt dan ik vaak zelf kan voelen. Doordat ze hier woorden aangeeft, opent ze gedachtepaden (en gevoelspaden) voor me. Ze weet het op een zeer constructieve manier te brengen: oordeelloos èn heel duidelijk – ik noem dit de ‘zoete confrontatie’. Ik voel me gezien door Wanda (op meerder lagen) en daarom voel ik me veilig en vertrouwd bij haar, waardoor mijn schildjes naar beneden zakken, en ik wel naar mijzelf moet kijken. Haar intellectuele scherpzinnigheid maakt haar compleet in het product dat ze aanbiedt – het theoretische onderricht, de kracht van taal, en inzicht in spiegelen en projectie maakt dat ze zeer begrijpelijk en helder is. Ook is ze heel zuiver: ze gooit niet haar eigen processen bij je over de schutting – ze voelt daarom heel clean. Het mooiste is dat ze gewoon haarzelf is en ze zich niet opstelt als therapeut of teacher. Ze heeft humor, en de dagen met Wanda zijn echt genieten.“
Patricia Korssen, Keto Expert - Uitgever Keto Magazine - NLP Master & Coach
“Wanda's stem is een auditieve streling! In de diverse sessies die ik bij haar heb gevolgd werd ik meegenomen in vervoering door haar stem en klankschalen. Even weg van het hier en nu, even alles vergeten. Haar stem en methodiek nemen je mee in een mooie meditatie waardoor je mind even tot rust kan komen. Voeg daar een les yoga van Wanda toe en ook je lichaam krijgt alle aandacht om te rekken en ontspannen. Ik heb al meerdere keren uitgeroepen dat Wanda dit voor haar beroep zou moeten doen op een mooie plek die bij haar aansluit.“
Tim Karelse
"Sinds de eerste kennismaking met yoga (ik dacht dat het altijd een beetje zweverig was), ben ik verliefd geworden. Het is heerlijk inspannend zonder last van gewrichten. Het houdt mijn ‘kantoor’-lichaam fit en flexibel en het is heel erg toegankelijk om mee te beginnen, maar blijft uitdagend genoeg als je wat verder bent. Wanda neemt je mee in haar bijzondere lessen en oefeningen en biedt voldoende afwisseling om niet te ‘standaard’ te worden. Ook de alternatieve houdingen zijn een verademing als het even niet lukt. Namasté!“
Vorige slide
Volgende slide