Bijna iedere dag ontmoet ik mensen die moeite hebben met alledaagse dingen in het leven. De meesten van hen lijken op het oog een fijn en vervullend leven te leiden waarbij er veelal sprake is van een vaste baan met financiële stabiliteit, een relatie en vervullende vriendschappen.
En toch lijkt er iets te ontbreken, en ervaart men een niet vervullend gevoel en soms zelfs ook eenzaamheid of leegte.

Mensen vertrouwen mij hun diepste angsten toe en delen hun verhaal. Vaak vertellen ze mij ook hoe onbegrepen zij zich voelen door hun omgeving, en vaak niet alleen hun familie of vrienden, maar ook hun eigen partner. Meestal zijn dit ook mensen die aan het ontwaken zijn op hun spirituele pad en de wereld ineens vanuit heel andere ogen bekijken. 

Als geen ander begrijp ik wat ze ervaren.
Jaren lang heb ik met dezelfde uitdagingen geworsteld.
Je zou kunnen zeggen dat ook ik alles had wat mijn hartje begeerde; een heerlijke relatie, een fijn huis omringd door een prachtig water, een succesvolle functie als trainer Nederland binnen de cosmeticabranche, meer dan voldoende inkomsten en de luxe om meerdere keren per jaar op vakantie te kunnen gaan.
En toch voelde ik me verloren in het leven.

Ik wist dat ik een missie te volbrengen had en iets wezenlijks anders te doen had dan wat ik op dat moment deed maar wist totaal niet hoe ik daarmee in contact moest komen te staan.

Ik kampte met veel angsten, verdriet, paniekaanvallen, blokkades en ongeziene trauma’s. Waardoor ik veel moeheid, stress en gejaagdheid ervaarde. De vakanties zouden mij weer moeten opladen, zo hield ik mijzelf voor.

Het tegendeel was helaas waar en op een dag werd ik letterlijk en figuurlijk gestopt door mijn lichaam en raakte burn out.

Voel je een diep verlangen naar een vrije beweging van jouw energie en een leven dicht bij jouzelf vanuit jouw diepste Ziel?
Een leven waarin jij volledig jij kunt zijn, zonder concessies, verontschuldigingen of over je grenzen heen te gaan?
Laat je inspireren door de krachtige groepsactivaties binnen innervibez.

Aansluiten bij één van de verbindingsdagen, retraites, workshop
sessies, (thema) wandelingen of events betekent dat je in een veelal
natuurrijke en inspirerende omgeving jouw innerlijk kompas, wijsheid en
je grootse kracht en liefde activeert en ontwikkeld. Ook optimaliseer je
jouw energie doordat je leert een diep contact te maken met je lichaam.
Kijk je eventuele angsten aan, doorleef je emoties, positief en minder
positief, en neem bewust afscheid van niet meer langer dienende
patronen, gedragingen en gedachten. Door hier aandacht aan te schenken
vanuit liefde en compassie en het er echt te laten zijn, transformeer of
zet je het om naar het licht en de liefde die al in geur en kleur
aanwezig is in jou.

Zodat jij volledig in jouw kracht, licht en liefde kunt gaan staan en aantrekt wat voor jou bedoeld is en oh zo goed voelt.

Nieuw is de innervibez tribe!
Vanaf september 2023 zal ik actief deze zowel on- als offline community in het leven roepen en je kunt gelijk genieten van de voordelen hiervan! Middels een abonnement kun je je aansluiten bij de community van gelijkgestemde, en verlichte muses, van de innervibez tribe. In een veilige online omgeving maak je nader kennis met mij, en de overige tribe leden. Ook krijg je direct toegang tot de online cursus ‘heb jezelf lief’, waar ik diverse oefeningen, meditaties en handige tips deel over hoe je je energie hoog kunt houden. Ook kun je je live verbinden met de verlichte muses uit de innervibez tribe. Zo kun je op wekelijkse basis genieten van de yogawandelingen in de vrije en fijne natuur van de Utrechtse Heuvelrug en als bonus kun je 1 tot 2 x in de maand een online live meditatie via Zoom bijwonen.

Alle retraites, workshop sessies, (thema) wandelingen en events zijn volledig afgestemd op de krachten en elementen vanuit de natuur. Waardoor jouw authenticiteit en uniciteit volledig in het licht kan komen te staan.

Laat jezelf tijdens deelname inspireren door jouw eigen innerlijke muze of guru, jouw kracht en licht, laat je gedragen voelen door de gezamenlijke energie en voel je vrij om te delen wat je wilt delen en te doen wat je wilt doen.