JEZELF OP 1

KENNISMAKING

Omdat ik er heilig in geloof dat ieder mens uniek is en een andere aanpak nodig heeft, geef ik geen standaard begeleiding. De begeleiding die ik geef is met name lichaamsgericht en gaat uit van het zelfhelend vermogen van de mens. Daarbij ben ik niet verantwoordelijk voor ieders persoonlijk proces en ontwikkeling. Ik ben slechts een begeleidende hand. Graag laat ik me bijstaan en inspireren door de natuur (wandelingen), klanken, lichaamsgerichte oefeningen, meditatie, muziek en creativiteit.
In dit korte en efficiënte 15 minuten gesprek luister ik naar de persoonlijke wensen en behoeften en ontdekken we over en weer of er een zogeheten klik is om samen te werken. Vanuit daar kunnen we bepalen welke volgende stap gezet dient te worden die jou dichter bij jezelf brengt.
Geef een voorkeursdatum en tijd aan in de agenda middels de knop ‘boek nu’ hiernaast en je ontvangt spoedig een (bevestigend) bericht.

Gratis
 • 15 minuten call

REIS NAAR JEZELF

In deze korte maar intense reis naar jezelf ga ik met jou op pad om je meer bewust te laten zijn van jouw pijnen die zich vastgezet hebben in jouw lichaam. Met als doel je levensenergie optimaal te laten stromen. Misschien ben je wel door een heftige periode gegaan en voel je dat je lichaam nog steeds aan het bijkomen is hiervan. Vaak verwerken we een emotionele periode of gebeurtenissen in ons leven mentaal en dan voelt het alsof het een plek gekregen heeft en misschien zelfs wel opgelost is. Alleen wat onze geest vergeet, onthoudt het lichaam nog op diep niveau.
Daarom is het fysiek doorleven en voelen van spanning, angst, opgeslagen diepere emoties en trauma een zeer goede aanvulling op het gedane werk op mentaal niveau.
In deze persoonlijke reis maken we een begin aan het doorvoelen wat jouw lichaam jou te vertellen heeft.
Door muziek, klank (schalen), geluid, juist in stilte of gepaard met (lichte) lichaamsoefeningen ga jij een reis maken door jouw lichaam. Hier ontdek je op een bewuste manier waar er mogelijke blokkades of pijn zit. Door er met je aandacht naar toe te gaan en je er heel bewust mee te verbinden, zal je langzaamaan ervaren dat je levensenergie weer optimaal gaat stromen. Je zult je een lichter mens voelen en vanaf dan zul je bepaalde uitdagingen in je leven heel anders gaan bekijken of benaderen.

 

75
 • PRIJS PER HALF UUR
 • AFHANKELIJK VAN HOEVEEL (JE LICHAAM) AAN KAN
 • EXCLUSIEF 21% BTW

STRATEGIESESSIE

In deze strategiesessie bekijken we op welke manier ik een waardevolle inbreng kan leveren bij het neerzetten en overbrengen van de boodschap/het verhaal van het bedrijf, concept of merk.
Zo zoomen we in op waar behoefte aan is en op welke manier mijn diensten daarop aansluiten. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan de inzet van mij als:

Presentatrice;
– live trainingen of events die op efficiënte, doelgerichte en innovatieve manier ingevuld en uitgevoerd kunnen worden
– het online overbrengen van kennis of informatie via webinar of e-learning
– de presentatie van een bedrijfsfilm of podcast
– in aanloop naar een event kan ik meedenken met het hele proces, de behoeften en waar naartoe gewerkt dient te worden
– tijdens live events ben ik er niet alleen om een verhaal te delen, ik sta in contact met het publiek en zorg voor de interactie, connectie en goede sfeer in en met het publiek

De strategiesessie is een goed vertrekpunt waarmee we een heldere koers zetten en richting creëren, waar vanuit verder gebouwd kan worden.

297
 • 1 UUR DURENDE ZOOM SESSIE
 • PRIJS IS EXCLUSIEF 21% BTW
995
 • 3 UUR DURENDE LIVE SESSIE
 • PRIJS IS EXCLUSIEF 21% BTW
 • PRIJS IS INCLUSIEF KILOMETERS EN REISKOSTEN

Voor vragen, neem gerust contact op

WELL BEING MOMENTS

Geregeld organiseer ik zowel diverse eendaagse workshops, lezingen als meerdaagse bewustwording programma’s en retraites voor teams. Dit kan uiteraard als een ontspannen teambuildings moment worden benaderd maar ook als een terugkerend programma wat een selecte groep medewerkers, die zichzelf graag willen ontwikkelen, ondergaat om tot hun ware potentie, een beter bewustzijn en optimale verbinding met zichzelf en anderen te komen. Dit werpt direct zijn vruchten af in de werksfeer onderling en ook voor de motivatie van het individu heeft dit een positief effect.

De inhoud kan gevormd worden door bijvoorbeeld mindfulness, natuurwandelingen, yoga, meditatie, zang klankbad, ademhalings- en bewustwordingsoefeningen. 
Als het specifiek gaat om de preventie van burn out en stress is het van belang een meerdaags programma of een 4-seizoenen retraite samen te stellen dat afgestemd is op zowel het fysieke, psychische, emotionele en sociale bewustzijn van de mens.

Verdeeld over Nederland sta ik in contact met eigenaren van diverse inspirerende, rustige en natuurrijke locaties waar deze retraites gehouden kunnen worden. Ook heb ik contact met verschillende experts waardoor een retraite geheel en vaak volledig naar wens ingevuld kan worden.

is nntb
 • DE PRIJS IS UITERAARD AFHANKELIJK VAN DE WENSEN EN BEHOEFTEN
 • OFFERTE OP MAAT GEMAAKT

Als geregistreerd Yogadocente kijk ik altijd naar wat een individu nodig heeft. Ieder lichaam is anders, ieders ROM (Range Of Motion), ofwel, bewegingsruimte in het lichaam is anders en daarmee verschilt per persoon ook de flexibiliteit. Dus is het van belang dat er heel bewust gekeken wordt naar wat heeft een persoon nodig om op een gezonde en fijne manier yoga te kunnen doen. Dit maakt dat de yoga die ik bied, toegankelijk is voor iedereen zonder enige ervaring met yoga.

GOEDE DOEL

Ik koester een grote liefde voor dieren, in het bijzonder de Orang oetan. Ik draag graag mijn steentje bij voor dit magische dier

Orang oetan Siboy

Jaren geleden heb ik een Orang Oetan geadopteerd genaamd Siboy. Siboy leeft in een opvangcentrum in Sumatra. Maandelijks doneer ik aan het Orang utan rescue center om Siboy en zijn soortgenoten te voorzien in hun levensbehoefte, maar ook om bij te dragen aan het behoud en de bescherming van dit prachtige dier.