Verdieping in yoga

Sta jij graag evenwichtig in het leven?

Als jouw antwoord op bovenstaande vraag ja is én als je de behoefte voelt om yoga vanuit je eigen vertrouwde omgeving te willen uitoefenen, alleen of eventueel samen?
Lees dan rustig verder op welke manier ik wat voor jou kan betekenen!
Als geregistreerd Yogadocente kijk ik altijd naar wat een individu nodig heeft, maar ook waar de mogelijkheden en eventuele uitdagingen (bv eventuele blessure of hypermobiliteit) liggen. Ieder lichaam is anders, ieders ROM (Range Of Motion), ofwel, bewegingsruimte in het lichaam is uniek en daarmee verschilt per persoon ook de flexibiliteit. Dus is het van belang dat er heel bewust gekeken wordt naar wat een persoon nodig heeft om op een gezonde en fijne manier yoga te kunnen doen. Dit maakt dat de yoga die ik bied, toegankelijk is voor iedereen, dus ook als je nog weinig of geen ervaring hebt met yoga.
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we de eventuele mogelijkheden doornemen en sta ik uiteraard open voor het beantwoorden van diverse vragen.
Ik denk graag met je mee om van jouw eigen manier van yoga een succes te maken!

Voor wie is privé yoga?

Voor jou

Of je nou net start met yoga, het eerst graag wilt uitproberen vanuit een vertrouwde omgeving in plaats van in een groepsles, of misschien niet zo graag online lessen volgt óf al (wat) ervaring hebt en je de behoefte voelt om je practice te verdiepen, er is ruimte voor jou!
In deze privé yoga les geef ik je, afhankelijk van je eigen kennis, uitleg over (de basis van) yoga en de diverse vormen die ik geef. Dan gaan we van start met wat (basis) houdingen om de bewegingsruimte van jouw lichaam te ontdekken samen.

Voor jou en je partner

Jij en je partner willen graag samen yoga doen.
Hiervoor zijn twee opties mogelijk. Optie 1 is dat jullie samen een zelfde les volgen en uitvoeren.
De tweede mogelijkheid is om partner yoga te doen. Dit is een verdiepende manier van verbinding met elkaar. Met behulp van stilte, ademhaling, het uitvoeren van gezamenlijke oefeningen, in contact met elkaar, eventuele massagetechnieken en lichte aanrakingen, zal er op tantrische (let op, dit is heel anders dan seksueel) wijze een connectie tussen jullie ontstaan.

Voor een groep

De groepsyoga kan ik verzorgen voor jou en je vrienden/vriendinnen, maar ook bijvoorbeeld voor een groep collega’s.
Het kan een groepsles zijn die zich bijvoorbeeld wekelijks herhaald, maar het kan ook een retratiedag zijn die ik organiseer met diverse onderdelen als yoga, meditatie, mantra zingen, een workshop ‘maak je eigen massage olie’, klankschalen,
De yogalessen worden afgestemd op jouw wensen en behoeften en die van je werknemers.

Yoga alliance geregistreerd yogadocente

Wat is een Yoga Alliance geregistreerd docente?

Als een lerarenopleiding afgerond is bij een bij Yoga Alliance geregistreerde yogaschool, dan kan je je als docent aansluiten bij Yoga Alliance. Dit heb ik gedaan.
Één van de kernprincipes van Yoga Alliance is het bevorderen van minimumnormen voor veilig en competent onderwijs. Deze bieden een basis voor het aantal lesuren vereist voor docenten en standaardiseert een inhoud die wordt onderwezen in de docentenopleiding programma’s.

Welke yogavormen voert Lady Lightworks?

In basis heb ik een op Ashtanga  gebaseerde Yang yoga opleiding gevolgd.
Ashtanga betekent letterlijk acht ledematen wat verwijst naar het achtvoudig yogapad van Rishi Patanjali. 
De beoefening ervan is 99% fysiek en slechts 1% theorie.
Als tegenhanger ben ik gespecialiseerd in Yin yoga (met als uitgangspunt de Chinese geneeskunde), Restorative en Yoga Nidra (slaap yoga).

Wat betekent YACEP en RYT-200?

RYT betekent Registered Yoga Teacher. De toevoeging van 200 achter deze term staat voor het minimum verplichte aantal uren voor registratie bij de Yoga Alliance. Een docent heeft dan in ieder geval minstens 200 uur aan een yoga opleiding besteedt. YACEP staat voor Yoga Alliance Continuing Education Practice. Oftewel, een docente heeft sowieso meer dan 1000 uur aan yoga opleidingen gevolgd en heeft een continu eigen practice.

Tarieven

1 op 1 yoga

 – 90 minuten €95*
– Pakket 5 x 90 minuten €465

Partner yoga

normale lessen
– 90 minuten €130*
– Pakket 5 x 90 minuten €635
Light Tantric connecting
– 90 minuten €140*
– Pakket 5 x 90 minuten €675

Voor groepen

Het tarief hiervoor is geheel afhankelijk van zowel de grootte van de groep als de wensen en behoeften.
De minimale grootte voor een groep is 4 mensen.
Neem contact met me op door een mail te sturen naar support@innervibez.nl
De prijs is exclusief kilometerkosten van €0,23 per kilometer. Ook eventuele parkeerkosten worden doorberekend.