(BE)LEEF DE SEIZOENEN

Volg je natuurlijke ritme

In verschillende culturen is het een eeuwenoude traditie om rustig de tijd te nemen om te landen in een nieuw seizoen.
Vanuit een observerende rol en in alle stilte en rust verbindt men zich met, de veranderingen en bewegingen in, de natuur.
Deze opmerkelijke transformatie van onder andere het landschap, de kleuren en het klimaat kunnen een heldere metafoor zijn voor ons mensen om mee te bewegen op het ritme van de natuur.
In het alledaagse leven en door alle eeuwen heen zijn wij niet meer gewend om onszelf als onderdeel van de natuur ook te verbinden met de schoonheid ervan.

Bewust stil staan bij de cyclus van de seizoenen, zorgt ervoor dat we kunnen reflecteren op onze eigen ontwikkeling in het leven en zowel de fysieke, mentale als spirituele gezondheid heel bewust in lijn te brengen met dat wat als vanzelf gaat of heel natuurlijk aanvoelt.

Leer mee te bewegen op (het ritme van) de seizoenen om meer begrip te krijgen over wanneer de beste periode is om te dansen met het leven, iets loslaat, naar binnen keert, ideeën tot ontwikkeling kan laten komen of dat je beter wel of geen actie onderneemt in bepaalde situaties.

Verminder stress en verhoog het gevoel van balans, helderheid en vreugde door de verbinding met de kracht en heilzame werking van de natuur.
Tijdens deze Season vibez staat yoga, dansen, (mantra)zingen, meditatie, de natuur, naar binnen keren, buiten zijn centraal. Ontwikkel jezelf volledig door een dieper begrip van jou als mens en onderdeel van de natuur.