Transformatie

Griekenland trip oktober 2022

2 november 2022

Zo ongelooflijk waar voor mij dit … (zie de quote van de hoofdfoto)

Ik vroeg me van de week serieus af, wat the fuck doe ik (hier) eigenlijk….hahaha!!
Als waakhond van de vallei in Griekenland, ergens op een berg in een compleet uitgestorven omgeving….😄
 
Ja, ik wist dit, een huurhuis van €1650, het huurconstruct wat mij in de greep hield, dat moest stoppen. Maar waar zou ik heengaan als ik eigenlijk helemaal niet geloof in dat huurconstruct.
 
Grote innerlijke kracht
Daarnaast ben ik in m’n onderneming al 8 jaar zoveel dingen gestart waar ik uiteindelijk niet trouw aan bleef of kon blijven, omdat, nou ja, zeg het maar. De ene overtuiging na de ander heeft zich hierin opgevolgd. Maar ook belemmerende patronen, angsten en gedachten. Met als grootste obstakel, de angst om mijzelf zichtbaar te maken in/met alles waar ik voor sta, mijn eigen wijze en kijk op het leven, de wereld, liefde en relaties, vriendschappen, noem het maar. Bang, of nou ja, misschien niet helemaal het juiste woord, voor het onbegrip, het oordeel, het niet slagen of geen “succes” boeken. Maar eigenlijk, bang voor m’n grote kracht.

Uitlijnen
Ik heb mijzelf rollen aangemeten die ik leuk vond om uit te voeren en waarvan ik wist dat ik daar op mijn manier goed in zou zijn, maar ik voelde ook, het wringt wat. Dat kwam omdat het niet direct uitgelijnd was met mijn Ziel en wat ik werkelijk mag betekenen hier op Aarde. Maar omdat het zo herkenbaar en tastbaar was voor de buitenwereld, heb ik deze rollen lange tijd vastgehouden. Ik heb er absoluut van kunnen genieten en het was zeker niet voor niets, want op dat moment heeft het wel m’n groei gediend.
 
Kinderlijke nieuwsgierigheid
En nu, nu volg ik meer nog dan ooit m’n innerlijke pad en kompas. Ik vertrouw op het niet weten en de synchroniciteiten.
Als een kind weer zo nieuwsgierig naar wat er zich aandient in en, voor mij.
Waardoor ik dit weet, ik ben precies daar waar ik moet zijn. En dat is hier op deze berg, met volledig mijzelf, het ongemak aankijken, doorvoelen. Maar ook, genietend van de meditatieve momenten, de prachtige insecten, het rustgevende geluid van de golven als de zee rustig is. De bezinning, het voelen welke volgende stap de bedoeling is en het fijn hebben met mijzelf. En haha, ook lol trappen met de grappige katjes hier die zich op ongemakkelijke wijze op m’n schoot wringen omdat ze eigenlijk niet zo goed een houding weten te geven.
 
Ik heb diverse rollen van mij afgeschud en deel vanaf nu alleen nog maar mijn licht, verhaal, m’n levenspad. Ter inspiratie en aanmoediging voor jou als persoon om datzelfde te doen. Volledig in je eigen kracht.
 
Via m’n podcast, via m’n geschreven posts hier op LinkedIn (en binnenkort op m’n website) maar ook live, in toekomstige retraites, en wie weet in de toekomst wat er nog meer volgt.
 
Succesvol zijn voor mij betekent dat ik alles in en van mijzelf kan aanvaarden en liefhebben, luisteren naar die innerlijke stem die zacht fluistert.
Het doorleven van de innerlijke belevingswereld is iets waardoor ik mij een rijk persoon voel…..