BELEEF JE LICHAAM

Yoga ervaren

Wellicht heb je al lange tijd het voornemen om met yoga te beginnen. En misschien heb je het zelfs al eens eerder beoefend maar is het, door omstandigheden, nooit meer ervan gekomen dit een vervolg te geven. Of je nu net begint of al vaker aan yoga hebt gedaan, voel je welkom bij innervibez!

Je kunt ervoor kiezen om aan te sluiten bij één van de yoga lessen op dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur in Austerlitz of bij de yoga XL les op vrijdagavond in Amersfoort (Eemklooster).
Daarnaast kun je mij als yoga coach inhuren voor een uur privé yoga.

De yoga XL les wordt eens in de zoveel tijd gegeven in Amersfoort en duurt 1,5 tot 2 uur. De les wordt iedere keer weer anders ingedeeld waarbij er altijd 50 minuten tot 1 uur yin yoga centraal staat. Het kan zijn dat de yin yogales in totaal verlengd wordt, maar het kan ook zijn dat ik een meditatie, yoga nidra, soundhealing (klank ontspanning) of iets anders inzet tijdens deze yoga XL les.
Voor nu staan de volgende data in de agenda voor de yoga XL les op vrijdagavond dit jaar in het Eemklooster Amersfoort:

– November: 24
– December: 15

Hieronder zie je per onderdeel een korte uitleg over de inhoud. Onderaan de tekst kun je een tegoed kopen voor deelname (losse afname of rittenkaart.

Yoga les
De yoga die ik geef varieert van met name de rustige varianten om zo een betere bewustwording van het lichaam, de sensaties en zintuigen te ervaren. Maar ook om onder andere het dieper gelegen bindweefsel te openen. Hierin slaan wij veel stagnerende energie op. Door het beoefenen van de yoga die ik geef, maak je deze vastzittende energie los en zorg je ervoor dat er weer hernieuwde zuurstof door het lichaam kan stromen.
Denk bijvoorbeeld aan yin, restorative, dru, yoga nidra of de soft flow.

Yoga special
Eens in de zoveel tijd houd ik een yoga special, wat wil zeggen dat ik de reguliere vrijdagavond yoga les combineer met bijvoorbeeld een langere meditatie, ademhalingsoefening(en), body scan of klankbad/sound healing (icm andere ondernemers). Ook kan ik niet uitsluiten dat er eventuele andere creatieve uitingen een plek zullen krijgen in deze special.

Yoga wandeling
Deze maandelijkse wandeling word veelal gehouden in de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Hilversum. Door de natuurrijke en inspirerende omgeving gecombineerd met oefeningen die afgestemd zijn op de energie van dat moment, ontwikkel jij jouw innerlijk kompas, wijsheid, je grootse kracht en liefde. Door alleen al aanwezig te zijn in de natuur, wordt jouw energie geoptimaliseerd. Ook je ademhaling en de bewustwording van jouw lichaam en de zintuigen verdiepen zich.
Door mee te lopen, land je in ieder seizoen en de energie van dat moment.

Soundhealing

Eens in de maand, bij voorkeur tijdens Volle of Nieuwe Maan, houd ik een groeps sessie soundhealing.

Soundhealing is een klankbad waarbij diverse muziek instrumenten gebruikt worden om het lichaam in een ontspannen staat te brengen. Vastzittende, stagnerende energie, maar ook eventuele emoties, blokkades en zelfs trauma kan worden losgelaten tijdens het ondergaan van dit klank ontspan bad.

De instrumenten waarvan ik oa gebruik maak zijn de windgong, klankschalen, ocean drum, tsingsha’s, peruaanse belletjes (gringhoo), rainstick, koshi’s, kalimba en overige muziekinstrumenten die op dat moment passend zijn.

Activeer je energieflow

Activeer je energieflow

Vul hier je gegevens in en ontvang een ingesproken Body Scan.
Met het invullen van het formulier, geef je ook toestemming voor ontvangst van een nieuwsbrief eens in de zoveel tijd. Ik beloof je niet te spammen.