Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Season vibez

maart 24 @ 10:00 - 14:00

€127

In verschillende culturen is het een eeuwenoude traditie om rustig de tijd te nemen om te landen in een nieuw seizoen.
Vanuit een observerende rol en in alle stilte en rust verbindt men zich met, de veranderingen en bewegingen in, de natuur.
Deze opmerkelijke transformatie van onder andere het landschap, de kleuren en het klimaat kunnen een heldere metafoor zijn voor ons mensen om mee te bewegen op het ritme van de natuur.
In het alledaagse leven en door alle eeuwen heen zijn wij niet meer gewend om onszelf als onderdeel van de natuur ook te verbinden met de schoonheid ervan.

Bewust stil staan bij de cyclus van de seizoenen, zorgt ervoor dat we kunnen reflecteren op onze eigen ontwikkeling in het leven en zowel de fysieke, mentale als spirituele gezondheid in lijn brengen met wat als heel natuurlijk aanvoelt.

Leer mee te bewegen op het ritme van de seizoenen om meer begrip te krijgen van wanneer je het beste iets loslaat, naar binnen keert, ideeën tot ontwikkeling kan laten komen of dat je beter wel of geen actie moet ondernemen.

Verminder stress en verhoog het gevoel van balans, helderheid en vreugde door de verbinding met de kracht en heilzame werking van de natuur.
Het programma volgt na aanmelding, maar houd er rekening met dat we diverse (ademhallings- yoga- en meditatie) oefeningen zullen uitvoeren.

De ochtend wordt afgesloten met een fijne wandeling buiten.

Gegevens

Datum:
maart 24
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
€127
Site:
https://view.peggypay.com/c32612ff

Organisator

innervibez
E-mail
support@innervibez.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Boshut Landgoed Energy Up
Zeewolde, Nederland + Google Maps