Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kundalini awakening en Soundhealing

januari 7 @ 10:00 - 13:00

Welkom bij een unieke reis naar innerlijke harmonie en spirituele verlichting! Wij nodigen je uit om deel te nemen aan een buitengewoon evenement dat de diepste lagen van je ziel zal raken, je zintuigen zal prikkelen en je zal helpen om een diepere verbinding te maken met je ware zelf. Stap binnen in een wereld van klanken, trillingen en spirituele ontwaking, waarbij de kracht van geluid en de ontwaking van de kundalini-energie samenkomen in een betoverende en transformerende ervaring.

Op deze bijzondere dag word je ondergedompeld in de helende klanken van diverse instrumenten, waaronder klankschalen, windgong, ocean drums, tsingsha’s, rainstick en koshi’s. Deze klanken zullen resoneren met de diepste lagen van je wezen, waardoor spanning en blokkades worden losgelaten en je energie vrij kan stromen. Sound healing brengt balans en rust in je geest, lichaam en ziel.

Daarnaast zullen we ons verdiepen in de eeuwenoude praktijk van kundalini activatie. Kundalini vertegenwoordigt de slapende spirituele energie in ieder van ons, die, wanneer geactiveerd, ons potentieel ontsluit en ons naar hogere bewustzijnsniveaus leidt. Met begeleiding van ervaren leraren zul je leren hoe je deze krachtige energie kunt ontwaken en in balans kunt brengen, en hoe je de vruchten van een verhoogd bewustzijn kunt plukken.

Dit evenement is meer dan een samenkomst; het is een reis naar de diepste krochten van je innerlijke zelf, waar je heling, verlichting en transformatie zult vinden. Wees voorbereid op een evenement vol ontdekkingen, verbinding en innerlijke groei.

Dus, laat je verwachtingen los, open je hart en geest, en sluit je aan bij ons voor een onvergetelijke reis naar spirituele verrijking. Samen zullen we de helende klanken omarmen en de kundalini-energie ontwaken, en zo een prachtige harmonie van lichaam, geest en ziel creëren.

We ontmoeten je graag op dit prachtige evenement van Sound Healing en Kundalini Activatie. Laat jezelf onderdompelen in de schoonheid van het onbekende en omarm de transformatie die voor je ligt.

Sound Healing:
Mijn naam is Wanda en als intuïtieve en spirituele gids is het mijn passie om jou te mogen laten ervaren hoe je je persoonlijke energie beter kunt optimaliseren en inzetten. Binnen mijn bedrijf innervibez zet ik tools als soundhealing, yoga-, meditatie en ook zang en mantra’s in. Door je hierin te laten meevoeren, ontdek jij de ware essentie van jouw zelf.

Door hart en hoofd onderling te versterken en in harmonie met elkaar te laten verbinden, ontwikkel je niet alleen bewustwording en een beter begrip voor jouw lichaam, ook kun je zachtheid, compassie, rust, richting en vreugde ervaren.

Het geregeld uitvoeren van rituelen en het deelnemen aan (ceremoniële) groepsactiviteiten, zorgt voor groei en verbinding, met jezelf en anderen. Het kan enorm bijdragen aan je helingsproces. Binnen innervibez worden dan ook geregeld klankbaden (soundhealing), yoga – lessen, specials en wandelingen georganiseerd, evenals mantra, ritual/tribal dance avonden, verbindingsdagen en retraites.

Mijn benadering is intuïtief en afgestemd op dat wat er zich in het moment aandient.

Kundalini Activatie:
Ga mee met Maurice Wallenburg voor een diepe reis naar binnen, waarbij we werken met de kracht en de wijsheid van ons lichaam en Kundalini energie – Ontwaak je levensenergie!

Deze diep helende sessie heeft vele emotionele, fysieke, mentale en spirituele voordelen.

Kundalini Activatie is een reis naar persoonlijke transformatie. Bij veel mensen is de Kundalini nog sluimerend, zij maken nog geen gebruik van deze krachtige energiebron. Je kunt dat o.a. ervaren doordat je niet weet wat je wilt of wie je bent, je voelt je onrustig en of gestrest.

Het activeren van je Kundalini zorgt voor meer energie, helpt je bij het loslaten van (oude) trauma’s en brengt je innerlijke rust en helderheid. Je gaat jezelf verder ontdekken, waardoor er meer zelfbewustzijn, balans en een harmonie gaat ontstaan in jouw leven.

Maurice Wallenburg is coach, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die trauma willen doorvoelen en loslaten. Met een rijke achtergrond in sjamanisme, Kundalini-activatie en transactionele analyse, biedt Maurice een unieke en holistische benadering van welzijn en persoonlijke groei.

Om het stigma rondom trauma’s en depressie te doorbreken geeft Maurice Kundalini Activatie op verschillende locaties in Nederland en Belgie. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze mooie manier van het activeren van levensenergie.

Ben je benieuwd wat Maurice verder voor jou kan betekenen?
www.laurentiuscoaching.com

❓VOOR WIE IS DIT EVENEMENT?
Deze sessie is voor jou als je op zoek bent naar:
– Healing op diep niveau door middel van sound.
– Diepere verbinding met jezelf en innerlijk energie willen ontwaken
– Verbeterd zelfgevoel, zelfliefde, harmonie en vitaliteit
– Hart expansie
– Loslaten van oude bagage, trauma, onderdrukte emoties en verschuiven van negatieve gedragspatronen
– Meer voldoening, vitaliteit en vreugde
– Herinneren van aangeboren wijsheid
– Verminderen van stress
– Een betere afstemming op je doel en meer positieve overvloed
– Meer verbinding met het leven
– Open je voor je hogere zelf

Logistiek
De deuren gaan open om 09.45
We beginnen om 10.00
We eindigen rond 13:00

Haal het beste uit je Kundalini Activatie sessie:
– Draag gemakkelijk zittende kleding.
– Je kunt als extra warme sokken en een dekentje meenemen.
– Ga op tijd van huis, zodat je rustig kunt aankomen en even kunt settelen.
– Het is belangrijk om 3 uur voor aanvang van je kundalini activatie sessie niet meer te eten, hierdoor kan de energie het beste gaan stromen. Je lichaam is dan namelijk niet meer bezig is met het verteren van eten. Voor deze 3 uur kun je nog een lichte maaltijd nuttigen, het liefste zonder vetten.
– Neem genoeg rust na de sessie, de kundalini energie zal nog doorwerken. Het is daarom fijn om tijd voor jezelf te hebben en geen verplichten te voelen.
– Kom, voor zover mogelijk, zonder verwachtingen. Sessies lopen vaak anders dan gedacht. Tijdens of na de sessie zul je het positieve effect gaan ervaren, dit kan nog beter wanneer je je verwachtingen los mag laten.

⚠️ CONTRA-INDICATIES (ivm Kundalini Activatie)
Veiligheid is voor ons van het grootste belang. Vanwege de aard van dit werk, de diepe processen en het ademwerk zijn er bepaalde contra-indicaties waardoor je niet kunt deelnemen.
*Voorzichtigheid met depressie
*voorzichtigheid met verslaving
*Zwangerschap
*Hoge bloeddruk
*Gediagnosticeerde ernstige PTSS
*Ernstige psychische aandoeningen (bipolair, schizofrenie, psychose)
*Huidig gebruik van zware medicatie die de hersenchemie verandert (antidepressiva, angstremmers, antipsychotica)
*Netvliesloslating/ glaucoom
*Recente fysieke verwondingen, breuken en/of operaties
*Epilepsie
*Geschiedenis of diagnose van aneurysma’s
*Cardiovasculaire problemen
*Geschiedenis van epileptische aanvallen
*Hartziekte
*Hartaandoeningen/ Pacemaker
* Gebruik psychotrope medicatie
*Diabetes
*Ziekenhuisopname voor een psychiatrische aandoening, emotionele crisis, geestelijke opleving in de afgelopen 3 jaar
*Andere medische, psychiatrische of lichamelijke aandoeningen die uw vermogen om deel te nemen aan activiteiten die intense fysieke en/of emotionele ontlading met zich meebrengen, zouden aantasten.
*Bijwerkingen van recente C-Jab

LET OP: Door dit ticket te kopen, ga je ermee akkoord dat je geen van deze aandoeningen hebt.

Zondag 07 januari 2024 van 10:00 tot 13:00

Landgoed Energy Up, Wielseweg 9, 3896 MB Zeewolde, Nederland

Gegevens

Datum:
januari 7
Tijd:
10:00 - 13:00

Locatie

Boshut Landgoed Energy Up
Zeewolde, Nederland + Google Maps